Alumiinifolion vaihtoehtoiset käyttötavat
2022/05/10

Alumiinifolio on erittäin houkutteleva keittiötyökalu. Siksi useimmat ihmiset tuntevat sen hyvin. Kuitenkin suurin osa perheistä ei tiedä, että alumiinifoliolla on muitakin käyttötarkoituksia kuin vain ruoanlaittoon.

Estää saippuan hukkaamisen: Valmista palanen alumiinifoliota ja aseta se saippuan päälle ja paina kevyesti, jolloin alumiinifolioon jää saippuan ääriviivat. Sitten leikkaa ylimääräinen alumiinifolio pois ääriviivojen mukaan. Lopuksi liimaa alumiinifolio saippuan päälle ja levitä vettä. Tämä estää saippuan murtumisen lähes käytön loppuun saakka. Lisäksi laita alumiinifolioon kääritty saippua saippuakoteloon estämään saippuan liottamista vedessä ja hukkaamista.

Palauta saksien terävyys: Jokaisessa kodissa on saksia, mutta mitä tehdä, kun sakset tylsyvät? Tämän ongelman voi ratkaista helposti yhdellä palasella alumiinifoliota. Valmista pala alumiinifoliota ja taita se useita kertoja. Sitten leikkaa alumiinifoliota saksilla useita kertoja. Tämän ansiosta alumiinifolio ja sakset hankautuvat toisiinsa, mikä tekee saksista terävät.

Pieni paristo toimii suurena paristona: Mitä tehdä, kun tarvitset suurikokoisia paristoja, mutta sinulla on vain pienikokoisia paristoja? Tämä on hyvin yleinen ongelma. Voit kokeilla tapaa, jolla pienikokoiset paristot toimivat suurempina paristoina. Valmista pala alumiinifoliota ja taita se useita kertoja. Sitten aseta pienikokoinen paristo sähkölaitteeseen, johon se ei yllä pituudeltaan, ja aja se alumiinifolioon. Koska alumiinifolio johtaa sähköä, tämä voi saada pienen pariston toimimaan suurena paristona.

Nämä luovat käyttötavat auttavat meitä hyödyntämään alumiinifoliota täysimääräisesti ja käyttämään sitä monipuolisesti.

AD
Artigo