Aseta tyhjän öljytynnyrin päälle rautalanka, se on todella älykästä
2023/02/08

Monet ihmiset pitävät tyhjiä öljytynnyreitä yleensä jätteenä ja heittävät ne pois tai myyvät ne pois käytön jälkeen. Kuitenkin, tiedätkö että tyhjillä öljytynnyreillä voi olla monia muita käyttötarkoituksia? Tänään jaan kanssasi pienen vinkin liittyen tyhjiin öljytynnyreihin, tarvitset vain rautalangan kiinnittääksesi sen.

Ensinnäkin valmistele puhdistettu tyhjä öljytynnyri ja leikkaa alaosa pois saksilla käyttöä varten. Sitten poraa pieniä reikiä kahden leikkauskohtaan vastakkaisille puolille keskelle sähkökolbilla tai muulla työkalulla.

Seuraavaksi kaada tyhjään öljytynnyriin sopiva määrä vettä niin, että veden taso nousee yli tynnyrin ulkonevan osan. Valmista rautalanka ja pujota se juuri poraamiisi reikiin ja kiinnitä se paikalleen.

Nyt, millaisia käyttötarkoituksia tällä muokatulla öljytynnyrillä on kotona?

Kesällä hyönteiset, erityisesti hyttyset, ovat usein kotitalouksien riesana. Monet ihmiset käyttävät hyttyskynttilöitä hyönteisten karkottamiseen. Kuitenkin perinteiset kynttilänjalat voivat johtaa siihen, että kynttilän tuhka putoaa maahan, mikä on erittäin hankalaa puhdistaa. Tässä tilanteessa muokattu öljytynnyri voi olla hyödyllinen.

Tarvitsemme vain laittaa palava hyttyskynttilä kiinni tynnyrin rautalankaan. Tämä tapahtuma saa kynttilän tuhkan putoamaan veden päälle ja liukenemaan veteen, ratkaisten monia kotitalouden ongelmia.

AD
Artigo