Levitä hammastahnaa kammalle, vaikutus on todella tehokas
2023/08/16

Kun käytämme likaista kampaa pitkään hiusten harjaamiseen, se voi aiheuttaa hiusten sähköistymistä, mikä vaikuttaa haitallisesti hiuksiin ja terveyteen. Kampaa voi olla vaikea puhdistaa hiuksista ja sitkeistä tahroista, mikä aiheuttaa meille hankaluuksia.

Mutta älä huoli! Jaan nyt pienen niksin kampojen puhdistamiseen. Ensin valmistele kulho vettä ja lisää siihen hieman valkoviinietikkaa. Upota sitten kampa veteen noin 5 minuutiksi. Valkoviinietikka toimii desinfiointiaineena ja pehmentää kampaan tarttuneita tahroja.

Liottamisen jälkeen ota kampa pois ja levitä siihen hieman hammastahnaa. Sitten harjaa kampaa hammasharjalla kampaussuunnassa, varmistaen ettei harjaa vedetä takaisin päin. Hammasharjan harjakset auttavat poistamaan kampaan tarttuneet tahrat. Kun olet harjannut kunnolla, huuhtele kampa puhtaalla vedellä poistaaksesi jäämätahrat ja hammastahnan.

Tällaisen puhdistusprosessin jälkeen kampa ei vain tule puhtaaksi, vaan sillä on myös desinfiointitehoste, mikä ratkaisee monet haasteet kampojen puhdistamisessa.

AD
Artigo