Ripusta pyyhe ilmastoidussa huoneessa, se on todella käytännöllistä
2023/04/11

Kesällä käytätkö ilmastointilaitetta ja ilmankostutinta? Elämässä monet perheet ripustavat pyyhkeen huoneeseen, kun ilmastointi on päällä, mutta et ehkä tiedä miksi. Tänään jaan kanssanne syyn tähän.

Valmista ensin astia vettä, kaada siihen hieman valkoviinietikkaa ja inkivääriraastetta. Kasta pyyhe veteen ja anna sen liota noin 10 minuuttia. Purista pyyhe puolikuivaksi ja ripusta se sitten kuivumaan vaateripustimeen. Mutta miksi moni ystävä saattaa kysyä, mikä on tämän kostean pyyhkeen tarkoitus huoneessa?

Lisätä sisäilman kosteutta: Ilmastointilaitteen käyttäminen kesällä voi vähentää sisäilman kosteutta ja saada ihon tuntumaan kuivalta ja epämukavalta. Liotetun pyyhkeen ripustaminen huoneeseen voi lisätä huoneen kosteutta, kun vesi haihtuu pyyhkeestä.

Estää vilustumista ja karkottaa hyttysiä: Pyyhkeeseen lisätty etikka ja inkivääri ovat tehokkaita aineksia. Kun inkiväärin tuoksu leviää ilmaan ja hengitetään keuhkoihin, se voi auttaa ehkäisemään vilustumista, erityisesti pitkäaikaisessa ilmastoidussa huoneessa oleskellessa. Lisäksi inkiväärin voimakas tuoksu voi karkottaa hyttysiä. Samanaikaisesti etikan tuoksu voi poistaa ilmastoidun huoneen epämiellyttävän hajun ja tehdä ilmasta raikkaampaa ja mukavampaa.

AD
Artigo