Suihkupään tukkeutuessa älä hätäile, opetan sinulle kaksi temppua, joilla saat vahvan ja voimakkaan veden virtauksen takaisin
2023/08/24

Suihkun aikana suihkupään vesivirta voi heiketä ja vedenpaine laskea, mikä voi tehdä suihkussa käymisestä epämiellyttävää ja veden käytöstä tehottomampaa. Jos olet miettinyt neulan käyttämistä suihkupään avuksi vedenpaineen parantamiseksi, niin se ei välttämättä ole oikea ratkaisu. Ei huolta, minulla on kaksi yksinkertaista ja tehokasta menetelmää, joita voin jakaa kanssasi!

Ensimmäinen menetelmä: Käytä valkoviiniä liotukseen. Valkoviini on luonnollinen puhdistusaine ja kalkinpoistoaine, joka voi pehmentää ja hajottaa kalkkia, eikä se vahingoita metallia. Toimi näin: Irrota suihkupää, poista metallinen levy sisältä. Sekoita valkoviini ja puhdas vesi suhteessa 1:1; liota metallista levyä valkoviiniliuoksessa noin 10 minuutin ajan. Puhdista pehmennetty kalkki kevyesti harjalla tai hammastikulla; asenna suihkupää takaisin paikoilleen, avaa vesihana ja huuhtele, huomaat selvän vedenpaineen paranemisen.

Toinen menetelmä: Vaihda parempi suihkupää. Jos pidät yllämainittua menetelmää liian vaivalloisena tai haluat parantaa suihkukokemustasi, suosittelen harkitsemaan paineenlisääjäsuihkupään hankkimista. Painetta lisäävä suihkupää hyödyntää ilmanpaineen periaatetta ja luo suuremman ja voimakkaamman vesivirtauksen. Tällaisissa suihkupäissä on yleensä myös kätevä vesivirtausten sammutusnappi, erilaisia vesisuihkutiloja sekä vedenkulutusta säästäviä ominaisuuksia.

Päivittäinen puhdistus ja hoito:
Jokaisen suihkun jälkeen pyyhi suihkupää puhtaalla liinalla, jotta vedenpisarat eivät jää pintaan ja aiheuta kalkkisaostumia tai ruostetta.
Puhdista suihkupää ajoittain valkoviinillä tai sitruunamehulla, jotta kalkki ja epäpuhtaudet poistuvat ja suihkureiät pysyvät auki. Käytä pehmeää harjaa tai hammasharjaa suihkureikien puhdistamiseen, jotta tukkeutuneet liat ja kalkki poistuvat ja vedenpaine paranee.

AD
Artigo