Valkoviini ja Pudinhara sekoitettuna: ihmeelliset käyttötavat
2022/06/11

Tänään jaan teille vinkin, miten valkoviini ja Pohjanhajuvesi voivat auttaa sinua monissa arjen ongelmissa, kun ne sekoitetaan yhteen.

Kaada kulhoon valkoviiniä, ja paras suhde Pohjanhajuvedelle ja valkoviinille on 1:1. Lisää vähän vettä ja sekoita ne hyvin. Lopuksi kaada seos ruiskupulloon.

Karkota hyttyset ja hajut: Ruiskuta valkoviini-Pohjanhajuvesiseosta roskikseen estääksesi hajujen ja kärpästen ja hyttysten houkuttelemisen. Tämä seos on desinfioiva ja tappaa bakteereita, mikä estää bakteerien kasvun ja hajujen vähentämisen. Samalla Pohjanhajuveden aineosat toimivat öljynpoistoaineina ja hyönteisten karkottajina.

Poista wc:n hajut ja pienet lentävät hyönteiset: Ruiskuta valkoviini-Pohjanhajuvesiseosta wc-tiloihin neutraloimaan emäksiset hajut, koska valkoviini on happamainen. Samalla seoksen ruiskuttaminen lattiakaivoon tappaa pienet lentävät hyönteiset ja niiden munat, koska Pohjanhajuvesi sisältää hyönteismyrkkyjä.

Ilman puhdistus: Kun ilmassa on tupakan hajua, ruiskuta valkoviini-Pohjanhajuvesiseosta ilmaan poistaaksesi tupakan hajun ja puhdistaaksesi ilman. Tupakan haju on emäksinen aine, kun taas valkoviini on happamainen, joten niiden reagointi neutraloi hajun. Lisäksi Pohjanhajuveden yrttinen tuoksu tuo raikkaan miellyttävän tunnelman.

Vaatekaappi kosteuden ja hyönteisten torjunta: Ruiskuta valkoviini-Pohjanhajuvesiseosta vaatekaapin seinille kosteuden ja homeen estämiseksi. Koska seoksen alkoholipitoisuus haihtuu helposti, se voi poistaa kaapin kosteuden ja estää vaatteiden kastumisen ja homehtumisen. Lisäksi Pohjanhajuvesen aineosat voivat torjua kaapissa olevia tuholaisia, kuten torakoita ja hyttysiä.

AD
Artigo