Älä kiirehdi heittämään käytettyä hammastahnaa pois, katso hammastahnatuubin nerokkaat käyttötavat
2022/03/09

Normaalisti mitä teette käytetyille hammastahnatuubeille? Älkää heittäkö pois tyhjiä hammastahnatuubeja, sillä niistä voi olla keittiössä erittäin hyötyä. Tänään jaan kanssanne yhden nerokkaan tavan käyttää tyhjää hammastahnatubetta.

Käyttötapaus 1: Pistorasian tai johdonpidikkeen puhdistus: Kun keittiön pistorasiat tai johdonpidikkeet likaantuvat eivätkä ole pestäviä tai purettavia, voit käyttää leikattua hammastahnatubetta. Avaa hammastahnatubi ja käytä sitä puhdistaaksesi johdonpidikkeen tai pistorasian kuoren. Hammastahnassa olevat puhdistusaineet voivat tehokkaasti poistaa lian. Lopuksi pyyhi kostealla liinalla, ja johdonpidike näyttää jälleen uudelta.

Käyttötapaus 2: Veitsien puhdistus: Kun keittiön veitset tai sakset likaantuvat ja ruostuvat, voit käyttää tyhjää hammastahnatubetta. Leikkaa hammastahnatubi pieniin osiin ja käytä niitä veitsien puhdistamiseen. Hammastahnassa on hankaavaa ainetta, joka puhdistaa lian ja kiillottaa, joten käsitelty veitsi on puhdas ja terävä.

Käyttötapaus 3: Kattilan kannen puhdistus: Kattilan kansi altistuu usein öljylle. Kun kannessa on öljyä, leikkaa hammastahnatubista pala ja käytä sitä kannen puhdistamiseen. Pyyhi sitten kostealla liinalla, ja öljyjäämät häviävät nopeasti, ja kansi näyttää jälleen uudelta.

Käyttötapaus 4: Valkoisten kenkien puhdistus: Kun valkoiset kengät likaantuvat tai kellastuvat, voit kokeilla puhdistaa ne hammastahnatubilla ilman vettä. Leikkaa hammastahnatubista pala ja avaa se. Käytä hammastahnaa kengän puhdistamiseen. Huomaat lian haalistuvan kengistä. Lopuksi pyyhi vedellä, ja kengät näyttävät jälleen uudelta.

AD
Artigo