Laittamalla kaulin muovipullon ympärille, et voi kuvitella kuinka kätevää se on
2022/01/11

Myydessäsi kierrätysmateriaalia, muista jättää muovipullot talteen, sillä niistä voi olla erittäin paljon hyötyä keittiössä, ratkaisten monia kotona koettuja hankaluuksia. Tänään jaan kanssanne yhden kätevän vinkin, jossa muovipullo laitetaan kaulaosaan liittyvään rooliin kaulimen kanssa.

Ensin valmistele puhdas muovipullo ja leikkaa pullon pää ja pohja pois, jättäen vain keskiosan. Välttääksesi muovipullon reunan terävät osat, lämmitä juuri leikattua kohtaa varovasti tulitikulla. Tämän jälkeen muokattu muovipullo voidaan asettaa kaulimen päälle. Niin, mitä hyötyä muovipullon asettamisesta kaulimen päälle voi olla?

Ruuanlaitossa tarvitsemme usein valkosipulia. Kuinka valmistaa valkosipulitahnasta? Jaan yhden ratkaisun. Ensinnäkin kuori valkosipulit ja valmista kulho, laita juuri muokattu muovipullo kulhon keskelle.

Sitten laita kuoritut valkosipulinkynnet muovipulloon ja käytä kaulinta jatkuvasti pulloa vasten. Huomaat, että valkosipulit murskaantuvat vähitellen valkosipulitahnaksi. Tarvitaan vain minuutti, ja valkosipuli muuttuu tahnaksi, ratkaisten monia kotitalouksien ongelmia.

Kiitos tämän luovan käyttötavan jakamisesta, se voi auttaa meitä tekemään valkosipulitahnaa helpommin, säästää murskaamisen vaivan ja ratkaisee monia kotitalouksien hankaluuksia.

AD
Artigo