Lisää muutama viipale inkivääriä teeveteen, sillä on ihmeellisiä käyttötapoja
2022/09/12

Monet pitävät teen juomisesta sen terveysvaikutusten takia, mutta harvat tietävät, että teen lisääminen muutama siivu inkivääriä voi tuoda lisää hyötyjä. Valmista ensin puhdas inkivääripala ja leikkaa siitä 3-4 siivua, jotka laitat astiaan. Lisää sitten astiaan hieman teetä ja kaada päälle kuumaa vettä, anna hautua hetki. Mutta mitkä ovat teen ja inkiväärin yhdistämisen hyödyt?

Käyttövinkki 1: Flunssan hoito

Tähän vuodenaikaan flunssa on yleinen vaiva ja se voi aiheuttaa päänsärkyä ja yleistä voimattomuutta. Tässä tilanteessa voi auttaa inkivääriteen juominen, sillä inkivääri auttaa lisäämään hikoilua ja auttaa siten poistamaan ylimääräistä nestettä elimistöstä. Lisäksi tee voi auttaa piristämään mieltä.

Käyttövinkki 2: Matkapahoinvoinnin ehkäisy

Monet kärsivät matkapahoinvoinnista, ja he voivat tuntea huimausta ja pahoinvointia matkan aikana. Jos olet yksi heistä, voit juoda kupillisen inkivääriteetä noin puoli tuntia ennen matkaa, se voi auttaa lievittämään matkapahoinvointia.

Käyttövinkki 3: Ruuansulatuksen tukeminen

Inkiväärissä olevat aktiiviset ainesosat, kuten gingeroli, voivat stimuloida mahahapon eritystä ja auttaa ruuansulatuksessa sekä ravinteiden imeytymisessä. Se voi tehokkaasti lievittää vatsan turvotusta, joka johtuu liiallisesta syömisestä. Lisäksi tee voi toimia detoksifikaattorina. Tämä menetelmä voi olla erityisen hyödyllinen niille, jotka rakastavat ruokaa, mutta pelkäävät lihoa.

AD
Artigo