Vanhan matkapuhelimen laturin käyttötarkoitus, se on todella fiksu
2022/10/10

Monissa kodeissa on vanhoja matkapuhelimen latureita, joista useimmat ihmiset joko jättävät lojumaan tai heittävät pois. Todellisuudessa vanhoilla matkapuhelimen latureilla on muitakin käyttötarkoituksia, kun niitä laitetaan keittiöön. Tänään jaan teille yhden nerokkaan tavan käyttää niitä.

Valmistele ensin kaksi vanhaa matkapuhelimen laturia. Levitä sitten vähän kuumaliimaa latureihin ja kiinnitä ne keittiön seinään. Muista kiinnittää laturit samalle vaakasuoralle linjalle ja vierekkäin. Nyt voimme nähdä, mitä hyötyä on siitä, että matkapuhelimen laturit kiinnitetään keittiön seinään!

Pistorasian suojaus: Asettamalla käytetyn sähkölaitteen pistotulpan matkapuhelimen laturin päälle voit suojata pistotulpan ja pidentää sen käyttöikää. Keittiössä sähkölaitteen pistotulppa voi helposti kastua tai joutua kosketuksiin veden kanssa. Tämä tapa voi vähentää pistotulpan altistumista kosteudelle ja estää kosteuden aiheuttamia vaurioita.

Aterimien säilytys: Matkapuhelimen laturit voivat toimia ripustuskoukkuna, johon voit ripustaa kuorimaveitsiä ja muita keittiövälineitä. Lisäksi laturille voi ripustaa aterimia, kuten ruokalusikoita, säästäen näin keittiön tilaa ja helpottaen välineiden käyttöä.

Puhelinteline: Kiinnittämällä matkapuhelimen laturin seinään voit käyttää sitä puhelimen telineenä, mikä on kätevää esimerkiksi kokatessa musiikin kuuntelua tai TV-sarjojen katselua varten. Tämä voi estää puhelimen kosketuksen keittiön laattojen kanssa oleviin vesipisaroihin ja tarjota vakaan tuen.

Pistorasian korkeuden ongelman ratkaisu: Jotkut keittiön pistorasiat ovat korkealla maasta, mikä estää puhelimen lataamisen. Asettamalla puhelin matkapuhelimen laturin päälle voit ratkaista tämän ongelman ja pitää puhelimen kätevässä latausasennossa.

AD
Artigo