Älä heitä nuudelien haarukkaa pois, se on käytännöllinen keittiössä
2021/10/08

Kun olet syönyt valmiiksi valmistettuja nuudeleita, nuudelitikut voivat olla hyvin monikäyttöisiä. Tässä jaan teille yhden nokkelan tavan hyödyntää nuudelitikkuja keittiössä, ja se on erityisen kätevä.

Ensin valmistele yksi nuudelitikku. Käytä sitten sytytintä lämmittämään hieman nuudelitikun kahvaa ja taivuta se alaspäin koukkumaiseen muotoon. Seuraavaksi käytä uudelleen sytytintä lämmittämään nuudelitikun keskimmäisiä piikkejä ja taivuta ne ylöspäin koukkumaiseen muotoon. Tämän yksinkertaisen muokkauksen jälkeen nuudelitikusta tulee heti ripustuskoukku. Nyt katsotaanpa, mitä käyttötapoja sillä on!

Lähes jokaisessa kotitalouden keittiössä on riisinkeitin. Kuinka sitten suojata riisinkeittimen pistoke? Jos kohtaat tämän ongelman, opetan sinulle ratkaisun. Tarvitsemme vain juuri muokatun nuudelitikun ripustaa se riisinkeittimen kahvaan.

Viimeisenä, kun olet käyttänyt riisinkeitintä, voit vain ripustaa pistokkeen nuudelitikkuun ja jättää sen siihen. Tämä ei ainoastaan estä pistoketta koskettaamasta vettä, hidastaen sen vanhenemista, vaan myös suojaa pistoketta ja pidentää sen käyttöikää.

AD
Artigo