Pistä reikä kertakäyttöpikarien pohjaan, se on todella kätevää
2021/11/11

Kun kotona ei ole kunnollisia teevälineitä, voit silti helposti valmistaa teetä. Jaan nyt yksinkertaisen tavan, joka vaatii vain muutaman reiän puhkaisemisen kertakäyttöiseen pahvimukiin.

Ensin valmistele kaksi kertakäyttöistä pahvimukia. Ota sitten hammastikku ja puhkaise muutamia pieniä reikiä toisen pahvimukin pohjaan. Kun pohjaan on tehty reiät, aseta tämä muki päällekkäin toisen mukin kanssa. Näin olet luonut itsetehdyn teesuodattimen. Nyt katsotaan, miten sitä käytetään.

Kun haudutat teetä, laita ensin ylemmässä mukissa hieman teetä ja kaada siihen kuumaa vettä odottaen teen hauduttamista. Seuraava vaihe on erittäin tärkeä. Kun tee on haudutettu, nosta ylemmän mukin päällä oleva osa pois. Tee virtaa alimman mukin pohjassa olevien pienten reikien läpi ja suodattuu, jättäen teelehdet pois.

Tällä tavalla valmistettu tee on sekä maku- että lämpötilaltaan sopivaa ja ratkaisee monia kotitalouksien kohtaamia haasteita. Opittuasi tämän menetelmän voit helposti käyttää tätä yksinkertaista tapaa teekupposi valmistamiseen niin kotona kuin työpaikallakin.

AD
Artigo